Gyvelbugten

Du er her:   Hjem > Nyhedsbreve > Maj-juni 2019
top
Page

Maj-juni 2019

Køerne tages hjem Græsning maj 2019

30. juni – Forårsgræsningen er afsluttet, og køerne tages hjem. Vi ser køer igen 15 aug.
Det elektriske hegn er slukket, og lågerne er åbnet.
GOD SOMMER
På bestyrelsens vegne
Formanden


TØRKEPERIODE MAJ 2019

 

Her ved månedsskiftet fra maj til juni kan vi se, at vi igen har haft en meget lang periode med flot solskin, isnende vind og manglende regn. Tørkeindekset viser maksimal tørke, og væksten er kun lige kommet i gang.

Der er meget stor brandfare, og alle må passe på!

 

Vi skulle have startet afgræsning for længe siden, men der var ikke græs til det. Bonden som leverer dyr, prøvede at sætte to kvier ud i vestfolden, men måtte hurtigt skifte dem til østfolden. Nu har han forsøgt med yderligere tre dyr i vestfolden, for at afprøve om der er føde til dem i juni.

Det betyder også, at der er strøm på det elektriske hegn, og at lågerne ved tværstierne er blevet aflåst. Jeg skal gøre opmærksom på, at det lille hegn, som er lavet foran Lyngbugten 2 og 4, også er strømførende. De der bruger lågen eller stenten, skal passe på!

Lågerne ved tværstierne er aflåst med hængelåse, og grundejerne kan få udleveret nøgler hos Inger Marke, som bor Lyngbugten 38 - mobil 40820220.

 

Vinterstormene har igen været hårde ved os, vi har fået endnu flere sten kastet op på stranden i øst. Lad os håbe at vi igen vil få lidt sandstrand til sommerens badning.

Formanden

 
top
top
Menu

Login