Gyvelbugten

Du er her:   Hjem > Naturpleje > Afgræsning foråret 2021
top
Page

Afgræsning foråret 2021

Forårsgræsning 2021
 

Så er forårsgræsningen endelig kommet i gang. Ligesom sidste år har det været koldt, og tilvæksten er stadig bagud.

Vi har nu to kvier på græs i den vestlige fold, så der er igen strøm på hele hegnet.

Stien foran Gyvelbugten i den østlige fold var slidt fordi køerne går henover den ,når de skal have vand. Stien blev derfor sat i stand ved naturplejedagen 8 maj, og vi blev enige om at skåne den for køer her i foråret.

Men der er strøm på hegnet selvom lågen står åben.

Væksten er ikke rigtig kommet i gang igen endnu, så der vil nok ikke blive foder til mere end de to køer vi har nu, inden vi skal slutte 30. juni. Efterårssæsonen starter 15. August, og så må vi se hvor meget det er groet til den tid.

For ti år siden var strandområdet fra os og ud til Gniben tilgroet med rynket rose og havtorn. Det var kun svært tilgængeligt. Kommunen tilbød vi tre foreninger der ligger i området, at de ville rydde roser og anden uønsket vækst på betingelse af at vi ville vedligeholde området siden hen. Vi sagde ja tak, og har så nu en forpligtelse.

Når vi går langs stranden kan vi se enkelte rosenplanter  15 cm høje  vokser op rundt omkring. Vi iværksætter derfor en efterslåning af disse roser både her i foråret og i efteråret ligesom vi har gjort tidligere år.

Bestyrelsen ønsker medlemmerne en god sommer.

Venlig hilsen

Bjørn Simonsen

Formand

top
top
Menu

 

  Aktuelt Odden-vejr DMI

Vejret de kommende dage


 Årskalender - link
 

Kalender


Husk oplys ny email

Send ny mail-adresse - her.

 

Login