Gyvelbugten

Du er her:   Hjem > Naturpleje > Hurra, så kom køerne endelig
top
Page

Hurra, så kom køerne endelig

 

15 sep. 2016

I sidste uge fik vi endelig dispensation, og dermed miljøgodkendelse til vores afgræsningsprojekt, så vi kunne gøre det sidste klar til at tage mod køerne. De er nu i fuld gang med græsning i vest folden.

Dyreejeren har krævet, at de store låger vi har ved stierne fra vore to fællesområder ned til stranden, bliver låst med hængelåse, når der er dyr i folden. Det har vi naturligvis sørget for, og vi har opsat skilte på lågerne således:

”ADVARSEL

DER ER GRÆSSENDE KØER I INDHEGNINGEN.

AFGRÆSNINGSPERIODEN VARER INDTIL 1. NOVEMBER.

DERFOR ER DET ELEKTRISKE HEGN TÆNDT, OG DE STORE LÅGER LÅST.

HVIS NOGEN ØNSKER AT PASSERE INDHEGNINGEN, HENVISES DE TIL DE ETABLEREDE OVERGANGE (STENTER) VED SIDEN AF LÅGEN, ELLER TIL AT BENYTTE STRANDVEJEN.

JOLLEEJERE, OG ANDRE KAN HAVE ET BEHOV FOR JÆVNLIGT AT KUNNE KOMME GENNEM LÅGERNE OG PASSERE PÅ STIEN. FORENINGEN HAR DERFOR KØBT EKSTRA NØGLER TIL HÆNGELÅSENE. NØGLERNE KAN GIVES I FAST UDLÅN TIL SÅDANNE MEDLEMMER.

UDLÅN BESTYRES AF INGER MARKE, LYNGBUGTEN 32 (MOBIL 40 82 02 20) SOM MAN KAN HENVENDE SIG TIL. HENVENDELSE KAN OGSÅ TILSENDES FORMANDEN VIA HJEMMESIDEN (www.gyvelbugten.dk), HENVENDELSEN SKAL INDEHOLDE NAVN OG SOMMERHUSADRESSE PÅ LÅNEREN.”

Det er klart, at de som har fået nøgler, selvfølgelig sørger for at låse efter sig, så køerne ikke kan rende ud.

Bestyrelsen har besluttet at nøglerne udleveres gratis første gang. Hvis der siden er behov for udlevering af ny nøgle, skal nøglen betales.

Man må ikke fodre køerne så de vænnes til at blive fodret et bestemt sted, hvor de kan stå og ”tigge” ved at brøle. Meningen er at køerne søger deres føde over hele arealet, så det bliver afgræsset.

Forårsafgræsningen bliver 6 uger i perioden 1. april – 15 juni.

Bestyrelsen håber at vi får stor glæde og gavn af køerne.

Med venlig hilsen, på bestyrelsens vegne

Bjørn Simonsen
formand

Link til medlemsorienteringen i PDF

 

 
top
top
Menu

 

  Aktuelt Odden-vejr DMI

Vejret de kommende dage


 Årskalender - link
 

Kalender


Husk oplys ny email

Send ny mail-adresse - her.

 

Login