Gyvelbugten

Du er her:   Hjem > Naturpleje > Om 16. maj 2014
top
Page

Om 16. maj 2014

 

Bestyrelsen har forpligtet foreningen til at gennemføre vedligeholdelsen af de områder som kommunen har ryddet for rynkede roser. Så vi var naturligvis spændte på at se, hvordan den udsendte opfordring til at yde en arbejdsindsats ville blive modtaget, og dermed hvilken opbakning vi har. Derfor var vi glade for at se 16 medlemmer møde frem.
Dagen var arrangeret af bestyrelsens natur-team, med faglig assistance af Steen Storland (Lyngbugten 8).
Til en start fremviste Steen det indkøbte værktøj og instruerede i dets brug, hvorefter der dannedes 5 arbejdsgrupper med hver 3 personer, som kunne tage fat i de forskellige områder. Steen selv betjente foreningens buskrydder, så alle var i gang.
Her i sommertiden må der kun brændes bål til Sankt Hans, så de opgravede og indsamlede planterester blev lagt i bunker hen ad stranden, til senere afbrænding. 
Der blev arbejdet 3 intense timer (med en kort pause), og nået rigtig meget. Da vi havde en eftersnak, blev der fortalt at det havde været en hyggelig dag, hvor det var rart at møde andre grundejere, og lære dem lidt at kende.
Vi har stadig nogle områder, som mangler den første gennemgang og skal desuden også have arrangeret Sankt Hans bålene. Vi planlægger derfor at holde en naturplejedag igen lørdag den 21 juni. Den foreløbige skitseplan er, at mødes tidligt efter frokost, og så køre på til sen eftermiddag, hvor vi kan lave grillmad (okse-bøffer, pølser m.v.) på stranden og således nyde midsommeren.
Vi udsender en invitation senere, men håber mange allerede nu vil markere dagen i deres kalendere.

Bjørn Simonsen, formand

Læs om de indkøbte redskaber her

Link til Naturplanen

 
top
top
Menu

 

  Aktuelt Odden-vejr DMI

Vejret de kommende dage


 Årskalender - link
 

Kalender


Husk oplys ny email

Send ny mail-adresse - her.

 

Login