Gyvelbugten

Du er her:   Hjem > Naturpleje > Efteråret 2013 -2
top
Page

Efteråret 2013 -2

 

Rydning på fællesområdet

Vi kunne sidste år glæde os over rydningen foran den vestligste halvdel af Gyvelbugten - hen til fællesområdet. Der var en energisk gruppe, som sammen udførte denne meget ønskede opgave.

Gruppen har ikke mistet pusten, og har allerede i oktober måned ryddet en stor del af det resterende areal mod øst, se blot det første foto. Som man kan se på billedet står der stadig en trægruppe  tilbage. Den er det planlagt at få ryddet i løbet af november, hvor gruppen indbyder til fælles arbejdsdage og hyggeligt samvær i weekenderne 2-3 og 16-17  november.

Rydning

 

Udover selve fældning og afbrænding er der også brug for at større sten fjernes, da de kan ødelægge slaglerne på den maskine som senere skal vedligeholde området med slåning. Så der er brug for frivillige der kan gennemgå området i kæde til opsamling af sten.

Afbrænding

Siden vil området også få stubfræsning, således at der kan gennemføres slåning hurtigt og effektivt uden forhindringer, indtil området er så udmagret, at det kan klare sig selv.

Vores naturplan handler om at genskabe det lysåbne naturområde, hvor vi ikke kun har vidt udsyn over havet, men også over strandområdet og det bagved liggende landskab. Prøv selv at gå en tur langs stranden, og se hvor meget allerede er forandret.

Rydning

Naturplanen foreligger nu også med link her fra hjemmesiden. Når I læser den, forstår I også hvor meget vi har at glæde over, og bestræbe os for at nå frem til.

Med venlig hilsen fra bestyrelsen,
Bjørn Simonsen, formand

 
top
top
Menu

 

  Aktuelt Odden-vejr DMI

Vejret de kommende dage


 Årskalender - link
 

Kalender


Husk oplys ny email

Send ny mail-adresse - her.

 

Login